Τετάρτη 19 Απριλίου 2023

 Μάρτης 2023: Τα τρία γουρουνάκια.

Τον Μάρτη μας ήρθε ένα νέο μήνυμα από το Νιμπλ. Αυτό τον μήνα ασχοληθήκαμε με το παραμύθι :Τα τρία γουρουνάκια και είχαμε καινούργιες αποστολές.


  Πρώτη μας αποστολή ήταν να φτιάξουμε ένα γερό σπιτάκι. Ο λύκος ήταν έτοιμος να δοκιμάσει την σταθερότητα των σπιτιών μας. Με ένα πιστολάκι μαλλιών θα φυσούσε... θα φυσούσε. Όμως το σπιτάκι το γερό δεν έπρεπε να πέσει. 


                                                             https://youtu.be/S-7mMJo_0gA

Επόμενη αποστολή να δώσουν οδηγίες στην μικρή μας beebot να περάσει από τα γουρουνάκια για τους πάρει στο χορό. ΠΡΟΣΟΧΗ! όμως να περάσει από το λύκο τον κακό.


Τα παιδιά γράφτηκαν στο Γυμναστήριο των Γουρουνιών: Pigs Fitness Club! Ενώσαμε δυνάμεις με τα παιδάκια στη Ρουμανία και γυμναστήκαμε μαζί. Τέλος όλα τα παιδάκια πήραν μετάλλιο για την συμμετοχή τους.

                                                             https://youtu.be/sc7e-yEOqLM

Τα συνεργαζόμενα σχολεία ετοίμασαν ένα μέρος από το παραμύθι και ετοιμάστηκε η ταινία: Τα τρία γουρουνάκια.


https://www.canva.com/design/DAFhmduMOoM/L_IeTfKD4dazBg-38MYoTw/watch?utm_content=DAFhmduMOoM&utm_campaign=designshare&utm_medium=link&utm_source=publishsharelink




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 THE RING OF FIRE-ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ. Παρουσίαση του έργου μας και των δραστηριοτήτων μας! https://view.genially.com/666917085966c20013...